Lions

Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK

Vezető a szakfordítások piacán

Fedezze fel a LIONS UNITED által nyújtott szolgáltatásokat, és kezdjen el fordítási szakemberekkel együttműködni.

EGYSZERŰ FORDÍTÁSOK

Olyan fordítások, amelyeket bármely idegen nyelvet beszélő személy végezhet, nem igényel szakosított tanulmányokat, aláírást vagy bélyegzőt.

HIVATALOS FORDÍTÁSOK

A fordítást kizárólag az Igazságügyi Minisztérium által felhatalmazott hivatalos fordító végezheti, aki a lefordított dokumentum aláírásával és bélyegzésével igazolja, hogy a fordítást hivatalos fordító végezte.

HITELES FORDÍTÁSOK

Közjegyző által hitelesített hivatalos fordítások. Kizárólag a hivatalos fordítók által végzett hivatalos fordítások hitelesíthetőek a közjegyzők által. A fordítás hitelesítésekor az eredeti okiratot kötelezően be kell mutatni a közjegyzőnek.

APOSTILLE HITELESÍTÉSSEL ELLÁTOTT FORDÍTÁS

Olyan közjegyző által hitelesített fordítás, amelyet utólag felülhitelesítéssel/ Apostille bélyegzővel látnak el az előírt hatályos szabályzat szerint, attól függően, hogy melyik országban lesz szükség a lefordított dokumentumra.

HITELESÍTETT MÁSOLATOK

Hitelesített másolatok készítése a közjegyző által. Ehhez az eljáráshoz a kérelmezőnek az eredeti okiratot be kell mutatni a közjegyzőnek. Az eredeti okirat nem tartalmazhat javításokat, törléseket, kiegészítéseket, áthúzott szavakat vagy egyéb sajátosságokat.

TOLMÁCSOLÁS

Szinkrontolmácsolás és konszekutív tolmácsolás. Tolmácsolási szolgáltatásokat nyújtunk közjegyzőnél vagy más közintézményeknél iratok aláírására, illetve szinkrontolmácsolási szolgáltatásokat nyújtunk nemzetközi konferenciákon.

Szakterületek

Naponta új szakterületeket fedezünk fel és új területeken szakosodunk.

Jogi szakterület

Orvosi szakterület

Műszaki
Gyártási szakterület
Pénzügyi
Banki szakterület
Marketing
Publicitate
Közigazgatás

Humán erőforrások

Telekommunikáció
információtechnológia

Mezőgazdaság

Autóipar
Repülőipar
Kereskedelem
Szolgáltatások

Vendéglátóipar