Lions

Servicii

SERVICII

Lider pe piața traducerilor profesionale

Descoperă serviciile LIONS UNITED și începe să lucrezi cu profesioniști în traduceri.

TRADUCERI SIMPLE

Traduceri care pot fi efectuate de orice vorbitor de limbă străină, care nu necesită studii de specialitate, semnături sau ștampile.

TRADUCERI AUTORIZATE

Traduceri efectuate doar de către un traducător autorizat de Ministerul Justiţiei și care se autorizează prin semnarea și ștampilarea documentului tradus de către traducătorul autorizat.

TRADUCERI LEGALIZATE

Traduceri autorizate care sunt legalizate de un notar public. Se pot legaliza doar traduceri autorizate realizate de un traducător autorizat. Pentru legalizarea unei traduceri, este necesară prezentarea în faţa notarului a documentelor în original.

TRADUCERI APOSTILATE

Traduceri legalizate la notar care ulterior sunt supuse procedurii de supralegalizare / apostilare, conform normelor, în funcție de țara în care vor fi necesare actele traduse.

COLAȚIONARE

Efectuarea de copii legalizate de către notarul public. Pentru această procedură este necesar ca solicitantul să prezinte notarului public înscrisul original. Acesta trebuie să nu prezinte corecturi, ștersături, adăugiri, cuvinte tăiate sau alte particularități.

INTERPRETARIAT

Servicii de interpretariat simultan și consecutiv. Asigurăm servicii de interpretariat la notar sau în fața altor instituții publice pentru semnarea actelor, sau interpretariat simultan la conferințe internaționale.

Ariile de expertiză

În fiecare zi descoperim și ne specializăm în sectoare noi
Juridic
Medical
Tehnic
Producție
Financiar
Bancar
Marketing
Publicitate
Administrație publică

Resurse umane

Telecomunicații
IT
Agricultură
Automotive
Aviație
Comerț
Servicii
HoReCa