Lions

Kiváló fordítási teljesítmény

Az első oldaltól az utolsó oldalig.

SZOLGÁTATÁSOK

Egyszerű és hivatalos fordítások. Hiteles fordítások. Apostille. Hitelesített másolatok. Tolmácsolás. Minden nyelvről és minden nyelvre.

Kérjen árajánlatot

TUDJA MEG A LIONS UNITED ÁLTAL LEFORDÍTOTT PROJEKT ÁRÁT.

  Fordítás
  nyelvről
  nyelvre

  SZAKFORDÍTÁSOK

  Egy idegennyelvű szöveg nem feltétlenül fordítás.

  A legtöbb esetben a nem anyanyelvi szintet beszélő személynek nehéz különbséget tenni egy Google Fordító által végzett fordítás (vagy egy középszerű fordítás) és egy szakfordítás között. A szöveget elolvasó személyek azonban érzékelni fogják a fordítás minőségét az első sortól kezdve. Egyesek meg is sértődhetnek, mert anyanyelvüket nem használták megfelelően. Ezért a LIONS UNITED kizárólag szakfordítokkal működik együtt az Ön által elküldött szöveg esetében annak érdekében, hogy a fordítás tökéletes legyen.

  0%

  Sürgősségi és szövegnehézségi díjak nélkül.

  A világon van már elég adó és díj.
  Mi ezeket kiküszöböljük, mert a hatékonyságban és a kiváló szolgáltatásokban hiszünk az adók helyett.

  HELYES FORDÍTÁSOK

  Kiemelten fontos, hogy üzleti partnereivel jól megértsék egymást.

  KIEMELT FIGYELEM

  Hozzárendelt projektmenedzser

  Az Ön projektje nemcsak Önnek, hanem nekünk is kiemelten fontos.

  Tudja mit jelent a pszeudohypoparathyreosis?

  A projektek esetében olyan szakfordításokra van szüksége, amelyet a szaknyelvet kitűnően ismerő szakfordítók végeznek el, legyen szó információtechnológiai, autóipari, orvosi, tudományos, jogi vagy kereskedelmi szakterületről.

  * A pszeudopseudohypoparathyreosis egy olyan állapot, amelyet a G-stimuláló fehérje (Gs alfa) alfa alegységét kódoló GNAS-gén (20q13) apai öröklődésű heterozigóta molekuláris hibái okoznak, amely a Gs alfa kimutatásának/ tevékenységének csökkenését eredményezi.

  GYORS FORDÍTÁSOK

  Az idő minden.

  Nemcsak egy Einstein által kidolgozott egyenletben. Az idő minden vállalkozásban kulcsfontosságú. Az idő pénz. Elnyert vagy elvesztett lehetőséget jelent. Versenyképes előnyt Önnek. Ezért a LIONS UNITED minden erőfeszítészt megtesz annak érdekében, hogy a szakfordításokat szinte lehetetlenül gyors határidőben elküldje.
  BIZALOM

  Jó kezekben van

  INGYEN átvesszük az okiratokat székhelyéről, és kiszállítjuk a fordításokat. Mindezt maximális titoktartási feltételeket betartva.

  Több mint egy évtizede arra ihletjük az embereket, hogy felfedezzék valódi teljesítőképességüket.

  Iratkozz fel a hírlevelünkre

  Adja meg e-mailcímét.