Cine suntem?

Suntem o companie specializată, ce oferă servicii profesionale de traduceri, legalizări, apostilări, colaţionări şi interpretariat.

Îmbunătăţim continuu calitatea serviciilor oferite prin mentalitatea flexibilă și modernă de care dispunem. Cuvintele cheie pentru noi sunt promptitudine, eficienţă și discreţie. Așa cum vei vedea după ce ne cunoaștem, ușa biroului nostru este tot timpul deschisă și cafeaua pusă deoparte pentru tine.

despre_radu

Radu Golban

Director executiv

Clasic. Îi plac ceasurile. Și Japonia. Admiră și apreciază locurile, lucrurile și oamenii de calitate . Curajos. Cu un puternic instinct dominant. A viza succesul, pentru el este aproape o nevoie fiziologică.

1 este locul pe care și-l dorește mereu.

despre_ciprian

Ciprian Golban

Traducător

Un om cu multe însușiri, multe din ele incluzând o formă de râs. Nu se dă în lături de la a urca munţii care i se ivesc în cale. A oferi ajutor este ceva natural pentru el. Îi plac bicicletele, concertele bune și dezbaterile.

2544 metri este cea mai mare altitudine pe care a pășit. Până acum.

despre_cristina

Cristina Albu

Sales manager

Are calitățile unui comunicator excelent și îi place șofatul. Când o întâlnești, roag-o să îți povestească cum a transformat o plimbare cu mașina personală într-o “excursie” în Kosovo!

206 este mașina care i se potrivește perfect.

Helmuth Izdrăilă

Traducător senior

Leu, pasionat de diecasting, susținător al lui Bayern Munchen și al Mannschaft-ului, băutor de bere brună. Îi plac lucrurile clare și precise, hărnicia și demnitatea sunt trăsaturile care-l recomandă cel mai bine.

Super-eficient – cuvântul care-l caracterizează

despre_gabriela

Gabriela Gheorghică

Key account manager

Leoaica de la Lions United, dominantă dar sociabilă, perfecționistă dar visătoare, adora rock-ul și jazz-ul, iubește călătoriile și crede cu tărie în bunul simţ.

Mai presus de orice, e îndrăgostită de mirosul și culorile mării.

despre_anamaria

Anamaria Murgilă

Project manager

Fire nonconformistă și ambițioasă, îi plac schimbările de peisaj și provocările de orice fel. Iubește călătoriile, tenisul și este fascinată de diversitatea umană.

Știe că drumul spre glorie este pavat cu eșecuri, așa că nu renunţă niciodată.

despre_alina

Alina Cenușă

Asistent manager – Arad

Sociabilitatea și franchețea sunt atuurile ei personale, e mereu gata să îi ajute pe ceilalți. Are spirit organizatoric, având dorința de a reuși pe plan profesional.

Serialele pe care ar putea să le revadă oricând sunt “Suits” și “Game of Thrones”

despre_xenia

Xenia Teleky

HR Specialist

Punctuală, organizată și atentă la detalii. Colecționează reviste de modă și îi place să facă mișcare.

E adepta proverbului “Cine se trezește de dimineaţă, departe ajunge”.

despre_cristian

Cristian Golban

Director departament administrativ

Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre mine, dar dacă trebuie, trebuie, aşadar sunt o persoană care îşi asumă consecinţele faptelor sale şi care încearcă să înveţe din greşeli. Fire independentă, posed un grad ridicat de autosuficienţă, nu-mi place ca alţi oameni să se amestece în treburile mele sau să-mi spună ce am de făcut, cu excepţia oamenilor inteligenţi care au ceva de spus.

despre_anca

Anca Pleș

Asistent manager

Sunt o persoană perfecționistă, atentă la cele mai mici detalii, curajoasă, dar totodată sensibilă, pragmatică, ambițioasă și flexibilă. Îmi plac provocările, șofatul și oamenii de calitate.

Culoarea verde mă reprezintă deoarece iubesc natura și viaţa !

Suntem aici să rezolvăm provocări. Te putem ajuta?